Σχετικά με εμάς

Ποιοί είμαστε

Το αυθεντικό φαγητό της Θεσσαλονίκης.
Το εστιατόριο “Το στέκι του νιόνιου” λειτουργεί από το 1968 προσφέροντας εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες που εξυπηρετεί τόσο στο σαλόνι του καταστήματος όσο και με delivery.

 

Ποιότητα

Ασφάλεια των τροφίμων σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2005.
Τα προϊόντα μας παρασκευάζονται αποκλειστικά στο κατάστημα με ολόφρεσκα υλικά.

 

Τα πιάτα μας

Το αυθεντικό φαγητό της Θεσσαλονίκης.
Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας υλικά και εκλεκτά κρέατα, που παραλαμβάνουμε καθημερινά από τις μονάδες παραγωγής, δημιουργούμε ένα πλούσιο menu εδεσμάτων.

About Us

Η ιστορία μας

 • 1968

  Από το 1968 μαγειρεύουμε καθημερινά παραδοσιακά φαγητά της ελληνικής κουζίνας χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες με περίσσιο μεράκι και σπιτική φροντίδα.

 • 2005

  Το 2005 πιστοποιήθηκε από τον ΕΟΤ και το Υπουργείο Ανάπτυξης και απονεμήθηκε στην επιχείρηση το Ειδικό Σήμα για την Ποιότητα της Ελληνικής Κουζίνας.

 • 2018

  Συνεχίζουμε να προσφέρουμε γνήσιες παραδοσιακές γεύσεις , φαγητά φτιαγμένα από αγνές πρώτες ύλες που διατηρούν τη  νοστιμιά τους και προσφέρουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που πρέπει να λαμβάνουμε.

 • 2020

  Επιμένουμε στη διατήρηση του παραδοσιακού τρόπου διατροφής του λαού μας με όλα τα απλά και αγνά χαρακτηριστικά που έχουν οι ελληνικές συνταγές και αντιστεκόμαστε στο γρήγορο, εύκολο και πρόχειρο φαγητό που δεν προσφέρει καμία θρεπτική αξία στον οργανισμό, δεν χορταίνει πραγματικά και τελικά κοστίζει περισσότερο.

woocommerce-placeholder
woocommerce-placeholder
woocommerce-placeholder
woocommerce-placeholder
woocommerce-placeholder
woocommerce-placeholder